Faciliteiten
Dorper Esch

Faciliteiten

In Zwembad de Dorper Esch heeft u verschillende baden tot uw beschikking. Het warme bad, het recreatiebad en het wedstrijdbad. Daarnaast beschikt het zwembad ook over een fraaie ligweide met peuterbad.

Stoomcabine

Wanneer u gebruik maakt van zwembad Dorper Esch dan kunt u gratis de stoomcabine gebruiken. Heerlijke eucalyptus geuren zorgen voor een vrije ademhaling en reinigen de huid.

Restaurant

Bij het recreatiebad is een restaurantgedeelte. Wilt u even uitpuffen van alle inspanningen dan kunt u hier genieten van een hapje en/of een drankje. Hier moet u ook zijn voor een kinderfeestje of personeelsfeestje. Voor kinderfeestjes hebben we speciale arrangementen; entree met frites en fris voor één prijs. Een feestje kunt u afspreken bij de receptie of
telefonisch.

restaurant

Bij de entree van sportcomplex Dorper Esch is het sportcafé. Dit gedeelte is meestal ’s avonds geopend als er gesport wordt in de zaal of bij zwemevenementen zoals wedstrijden, diplomazwemmen enz.

Buitenbad De Kuiperberg Ootmarsum

Het buitenbad De Kuiperberg is gelegen op een bijzonder mooi plekje. De Kuiperberg heeft 3 baden, een 25 meter bad met duikplank, een ondiep bad met glijbaan en een peuterbad.

Het bad beschikt over een fantastische ligweide met speeltuintje en volleybalveld. Voor versnaperingen, ijs, hapje of drankje kunt u bij de kantine terecht. De Kuiperberg is echt de moeite waard; hier moet u een keer geweest zijn.

Sporthal Dorper Esch

De zaal wordt gebruikt door sportverenigingen van Denekamp, zoals volleybal, zaalvoetbal en badminton. De scholen hebben hier gymles. Zwembad Dorper Esch heeft hier ook enkele groepen zoals Dutch Tennis, Bowls en Combifit. Wilt u de zaal huren voor b.v. een evenement, of een uurtje tennis, dat kan ook. U kunt de zaal reserveren aan de balie van
sportcomplex Dorper Esch.
>> Informatie sporthal